menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Assessment try-out

Wil jij graag ervaren hoe een assessment in zijn werk gaat? Heb jij behoefte om te oefenen met verschillende vragenlijsten en het voeren van gesprekken in een professionele assessment-setting?

Wanneer je solliciteert maakt een assessment vaak deel uit van de sollicitatieprocedure. Veel mensen vinden dit spannend, omdat je wordt beoordeeld op jouw capaciteiten en persoonlijke presentatie. Door je goed voor te bereiden weet je wat je kunt verwachten en kun je een assessment met meer vertrouwen en minder spanning ingaan.

De Boer c.s. kan je onder professionele begeleiding laten ervaren hoe een assessment verloopt, door te oefenen met het maken van capaciteiten- en persoonlijkheidstests en met het voeren van een assessment-interview. Om je voor te bereiden op een assessment in de nabije toekomst, of als leerzame ervaring voor later.

Praktische informatie: nadat we een afspraak hebben gemaakt krijg je een aantal (persoonlijkheids)vragenlijsten thuisgestuurd om voorafgaand aan het assessment thuis in te vullen. Op de dag dat je bij ons aanwezig bent maak je hier enkele niveautests, waarna je samen met een van onze psychologen gaat oefenen met het assessment-interview. Tijdens dit gesprek worden tevens je uitslagen besproken en kan je persoonlijke vragen samen met de psycholoog bespreken. Tijd thuis: ± 30 minuten. Tijd bij ons op kantoor in Leeuwarden: ± 3,5 uur. Kosten: €295,- incl. BTW.

 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op! lisa@deboercs.nl