menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creĆ«ren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

 

16-03-2020
Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus berichten wij u over de werkwijze die De Boer c.s. voor de komende periode zal handhaven.
Wij zullen ons conformeren aan de richtlijnen van het RIVM en de overheid en alle benodigde voorzorgsmaatregelen in acht nemen. In de praktijk betekent dit dat we de fysieke contacten zo veel als mogelijk proberen te beperken en gebruik maken van alternatieve mogelijkheden om toch met u in contact te blijven en afspraken door te laten gaan.

Wij stemmen telefonisch met u af op welke manier geplande afspraken doorgang mogen vinden de komende periode.

De Boer c.s.
Westersingel 38
8913 CL Leeuwarden
+31 (0)58 215 73 50
info@deboercs.nl