menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Terugblik op 2016

2016 zit er bijna op. Een druk jaar vol veranderingen, leermomenten, mooie inzichten en bijzondere ontmoetingen. Niet alleen voor De Boer c.s. als kantoor, maar ook voor een ieder van ons individueel.

Om het oude jaar af te ronden en het nieuwe jaar goed te beginnen blikken we één voor één terug op hoe 2016 voor ons is verlopen. Wij wensen jullie allemaal fijne feestdagen en een voorspoedig 2017!

Hester:

Terugblikkend op 2016 kijk ik naar een jaar vol ontwikkeling. Een volle agenda met veel persoonlijk contact met klanten en collega’s. Mogelijkheden voor professionele én persoonlijke ontwikkeling. Een jaar waarin ik geleerd heb dat niet alles zich laat plannen en dat dat goed is. Dat je geen voorschot kunt en hoeft te nemen op wat de toekomst brengt. Dat het vermogen om je effectief aan te passen aan gebeurtenissen een groot goed is en ruimte geeft. Dat dankbaarheid niet alleen een woord is maar ook een overweldigend gevoel. Dat het leven komt zoals het bedoeld is. Dat de som meer is dan het geheel der delen en ik daarom op 1 januari niet alleen mijn partner een gelukkig nieuwjaar wens, maar ook m’n dochter Bobbie.

Dat 2017 jullie brengt wat je ervan hoopt. Dat je geluk zult ervaren en kansen grijpt!

Anton:

……genieten van het nemen van een nieuwe afslag in de rol van adviseur…..vorig jaar in 2015 stond de robuuste rol met duidelijk zijn wat vaker centraal…..het waagstuk onze ondernemers zelf regie te laten in het eigen verhaal en als organisatieadviseur op de bank of tenminste binnen het coachvak te blijven deed me goed. Vereenzelvigen met de puzzel van bijvoorbeeld schaalvergroting doet ons vaak grijpen naar delicate dialogen in een arena vol fusies van opvattingen en vaste patronen. En dan opeens gewoonweg loslaten of op z’n minst langer toeschouwer blijven, minder betrokken optreden omdat de ondernemer dat zelf wil zijn dacht ik. Ja dat dacht ik eigenlijk vooral dit jaar. Ruimte geven, gehoor ook.  Beroepsmatig belangstellend eerder dan persoonlijk, het U-woord in de mond en aandachtig blijven. Liever heer en verstandig dan als een fan met de neus tegen het glas. Nu meer om advies gevraagd. Eerst nog wachten, minzaam nee schudden. Komt wel, neem de tijd. Neem het leven zoals het is. Levendig bleef het. …….

Ton:

Het jaar 2016 ging als een speer voorbij. Een succesvol jaar vanuit het perspectief van De Boer c.s., waarin veel nieuwe klanten ons hebben weten te vinden en we veel professionals met onze ideeën in contact hebben gebracht. Een aantrekkende economie na jaren van onzekerheid, maar dat wordt bij ons netwerk nog niet overal gevoeld. 2016 is ook vooruitkijken naar wat komen gaat. Het jaar waarin we nog net geen dertig jaar bestaan maar ons daar al wel op voorbereiden. Voor mij was 2016 het jaar waarin ik mijn vriendin ten huwelijk vroeg, een fantastische stap de toekomst in. Met het team van De Boer c.s. hopen we komend jaar nog meer mensen te bereiken met onze boodschap, zoekende families om de tafel te krijgen en sterke professionals aan een nieuwe carrière te helpen.

Saapke:

In professioneel opzicht altijd het idee aangehangen dat je een heel jaar (2016 in dit geval) niet mag beoordelen op de laatste maanden en dat wil ik dan ook niet doen. Dit was voor mij een jaar waarin ik met nieuwe methodiek aan de slag ging, nieuwe collega’s leerde kennen en met een nieuwe cliëntgroep in aanraking kwam. Veel nieuwe uitdaging dus en eerlijk is eerlijk daar word ik ACTief en vrolijk van. In mijn persoonlijk familieleven lag de aandacht het laatste half jaar vooral op welzijn en gezondheid, op het leven vieren en afscheid nemen. Dat voluit leven niet hetzelfde is als lang leven. Dat we mooie herinneringen meenemen naar het nieuwe jaar en er weer een mooi en waardevol jaar van willen maken. Fijne feestdagen en een liefdevol 2017.

Anne-fleur:

Hoe mijn jaar was? Snel, leerzaam, druk en vooral uitdagend! Na een verhuizing heb ik van een huis een thuis kunnen maken, heb ik een avondopleiding gevolgd en veel leuke ontwikkelingen binnen het team van De Boer c.s. gezien. Toch is mijn vertrek bij De Boer c.s. de grootste uitdaging en verandering geweest dit jaar. Ik heb hier twee jaar met veel plezier gewerkt, maar nu is het tijd voor iets nieuws. Ik ga per januari beginnen bij mijn nieuwe werkgever, en zal mijn werkzaamheden bij De Boer c.s. de komende weken afronden. Een goed nieuw jaar gewenst allemaal!

Lisa:

2016. Mijn tweede jaar bij De Boer c.s. We beginnen goed en gaan over de bevroren straten glijdend op weg naar een lokale bank om te starten met de eerste Spiegelgesprekken van het jaar. Gedurende het jaar verzamel ik zo’n vijftig boeiende, inspirerende en aangrijpende verhalen vanuit alle hoeken van het land. De contacten die ik met jullie heb, zowel individueel als in groepsverband, geven mij keer op keer energie en maken mij nog enthousiaster over mijn werk. Er verandert veel in wat ik doe, en ik groei in de manier waarop ik het doe. De gereedschapskist waarover ik eerder al schreef begint steeds voller te raken. Ook thuis verandert er veel, ik mag mijzelf sinds kort mede-eigenaar noemen van een prachtig huis in Zwolle! En dat met mijn vierentwintig jaar, ik ben best een beetje trots. Naar het einde van 2016 wens ik jullie een volgend jaar met veel liefde, plezier en uitdaging!