menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

×

Netwerk & selectie

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Voor bedrijven

Elk bedrijf heeft te maken met medewerkers die op een zeker moment hun loopbaan elders vervolgen. Voor een soepele bedrijfsvoering is het belangrijk om bij binnenkomst een goed beeld te hebben van iemands kwaliteiten, ambitie en valkuilen.

Een degelijke selectie biedt antwoord op deze vragen. Een zorgvuldige personeelsplanning maakt kansen en mogelijkheden inzichtelijk en biedt zowel de werkgever als de werknemer duidelijkheid over de wederzijdse verwachtingen.

Bij het zoeken naar professionals ondersteunen wij de werkgever wanneer het moeilijk is om gekwalificeerde mensen te vinden, door gericht in de markt op zoek te gaan naar geschikte mensen. Indien gewenst nemen wij de volledige werving en selectie op ons.

Wanneer er meer dan voldoende aanbod is, bieden wij ondersteuning en advies in het selectieproces. Samen met de werkgever kunnen wij zeer praktisch vorm geven aan een procedure die waarborgt dat de beste kandidaten in beeld komen.

x sluiten

Voor professionals

De Boer c.s. biedt professionals die hun carrière een nieuwe wending willen geven diverse mogelijkheden. Wij kunnen begeleiden in het zoeken naar een nieuwe functie, waarbij we ons netwerk actief aanwenden.

Daarnaast hebben wij ook de expertise om samen de mogelijkheden, kansen en kwaliteiten te onderzoeken in een loopbaanadviestraject. Het doel en de omvang daarvan worden op maat vormgegeven. Zowel voor begeleiding vanuit een baan, als begeleiding vanuit een korte of langere periode van werkloosheid hebben wij een passende oplossing.

Indien u zich bij ons bekend wil maken en benaderd wil worden voor de zoekopdrachten die aan ons worden toevertrouwd kunt contact opnemen. U kunt ook uw cv uploaden, waarna wij contact met u opnemen.

x sluiten

Vacatures

Met enige regelmaat zoeken wij in opdracht van onze klanten naar professionals. Vacatures worden via diverse media bekend gemaakt. U kunt zich uiteraard ook op eigen initiatief bij ons melden.

Indien u geen vacature ziet waarop u wilt solliciteren maar toch uzelf bij ons bekend wilt maken dan kunt u uw cv uploaden onder voor professionals.

 

Vollegronds groenteteelt - Technische functie

 

x sluiten