menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creĆ«ren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Voor bedrijven

Een degelijke selectie biedt antwoord op deze vragen. Een zorgvuldige personeelsplanning maakt kansen en mogelijkheden inzichtelijk en biedt zowel de werkgever als de werknemer duidelijkheid over de wederzijdse verwachtingen.

Bij het zoeken naar professionals ondersteunen wij de werkgever wanneer het moeilijk is om gekwalificeerde mensen te vinden, door gericht in de markt op zoek te gaan naar geschikte mensen. Indien gewenst nemen wij de volledige werving en selectie op ons.

Wanneer er meer dan voldoende aanbod is, bieden wij ondersteuning en advies in het selectieproces. Samen met de werkgever kunnen wij zeer praktisch vorm geven aan een procedure die waarborgt dat de beste kandidaten in beeld komen.