menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Voor professionals

Daarnaast hebben wij ook de expertise om samen de mogelijkheden, kansen en kwaliteiten te onderzoeken in een loopbaanadviestraject. Het doel en de omvang daarvan worden op maat vormgegeven. Zowel voor begeleiding vanuit een baan, als begeleiding vanuit een korte of langere periode van werkloosheid hebben wij een passende oplossing.

Indien u zich bij ons bekend wil maken en benaderd wil worden voor de zoekopdrachten die aan ons worden toevertrouwd kunt contact opnemen. U kunt ook uw cv uploaden, waarna wij contact met u opnemen.