menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Assessment

De combinatie van wat iemand typisch doet met wat iemand typisch kan geeft een helder beeld van het talent en de ontwikkelbaarheid van een kandidaat of medewerker.

Een assessment bij De Boer c.s. geeft dusdanig meer zekerheid over de capaciteiten van een werknemer dat de initiële investering wegvalt tegen de opbrengst van een gedegen selectie.

Onderzoek en rapportage vormen de basis voor een gericht advies met betrekking tot gewenste ontwikkeling. De Boer c.s. werkt met verschillende tests die deels op voorhand online gemaakt kunnen worden en deels op het kantoor van De Boer c.s. in Leeuwarden. Op ons kantoor in Leeuwarden vindt ook een diepte-interview met een van onze adviseurs plaats waardoor het assessment een leerzame en persoonlijke ervaring wordt.

De rapportage die naar aanleiding van de testresultaten en het interview wordt opgesteld geeft een concreet advies voor geschiktheid, ontwikkelbaarheid en groeipotentieel. Hierin worden kwaliteiten beschreven en wordt tevens vastgesteld welke aspecten nog verder ontwikkeld mogen worden en hoe dit vorm kan krijgen.