menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Coaching

Onze adviseurs bieden ondersteuning en inzicht en helpen op die manier om opnieuw richting te geven.

Individuele begeleiding bij de Boer c.s. zorgt ervoor dat;

  • De interpersoonlijke effectiviteit van een werknemer wordt verhoogd. Training kan bijvoorbeeld plaatsvinden op het gebied van teameffectiviteit of leiderschap.
  • De persoonlijke effectiviteit van een werknemer wordt verhoogd. Iemand leert een betere balans te creëren tussen werk en privé.
  • Een werknemer inzicht krijgt in en zich ontwikkelt op het gebied van zijn of haar talenten. Welke talenten zijn er al en welke nog ontdekt en ontwikkeld kunnen worden.
  • De vitaliteit van een werknemer wordt verhoogd. Wij realiseren duidelijke verbeteringen wanneer het gaat om de gezondheid van cliënten en het verminderen van bijvoorbeeld stress-gerelateerde
  • Iemand een nieuwe, beter passende werkomgeving vindt.

Individuele begeleiding kan vanuit diverse invalshoeken aangeboden worden. Een IB-traject kan gestart worden op basis van een verwijzing van bijvoorbeeld een werkgever of (bedrijfs)arts, of vanuit een medewerker zelf. In een op maat gemaakt begeleidingsplan wordt bekeken welke aanpak het beste past om een positieve bijdrage te leveren aan de vraag of situatie. Naast het persoonlijke contact kan met behulp van vragenlijsten nog meer inzicht verkregen worden in interesses op het gebied van werk, persoonlijkheid en vaardigheden.