menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Familiebedrijven

Deze specifieke kennis zetten wij in om families en ondernemers weer op het juiste spoor te zetten, met oog voor de onderneming maar zeker ook voor de omgeving.

De dynamiek in het gezin en op het bedrijf, en de manier waarop het werk ‘trekt’ is typisch voor het agrarische bedrijf. De Boer c.s. heeft dankzij uitgebreid onderzoek onder agrarische ondernemers veel kennis opgedaan over de aspecten die een rol spelen bij overname en bedrijfsvoering. Onze adviseurs kunnen er in kortlopende trajecten voor zorgen dat lastige situaties worden opgelost. Ook is het mogelijk om in een wat langer traject met meer begeleiding de greep op de onderneming en de omgeving terug te krijgen.

Het Spiegelgesprek is als onderdeel van het Rabobank Opvolgersperspectief een van de meest uitgebreide opdrachten waarin De Boer c.s. haar kennis op het gebied van ondernemerschap kan toepassen en verrijken. Jonge agrarische ondernemers worden geëvalueerd op hun kwaliteiten en aandachtspunten waar het gaat om hun rol als aspirant ondernemer. Een combinatie van vragenlijsten en een interview geeft inzicht in vaardigheden en valkuilen die hierop van toepassing zijn.