menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Lezingen

Vragen als ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat kan ik?’ worden beantwoord en aangevuld met informatie vanuit ons vakgebied als adviseurs en psychologen.

Vaak gebruiken wij verschillende oefeningen in een lezing om de aanwezigen op een interactieve manier een beter beeld te geven van zichzelf. Niet alleen het delen van onze eigen kennis maar juist ook het houden van groepsdiscussies en het inbrengen van eigen ervaringen maken iedere lezing tot een unieke ervaring.