menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creĆ«ren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Prachtproject

In dit bijzondere fragment ziet u de agrarisch ondernemer Hermen Spans en zijn gezin. Vanuit een situatie waarin een volgende stap in de bedrijfsvoering lastig te zetten bleek, is de onderneming in samenwerking met Anton de Boer een nieuw pad ingeslagen. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een state of the art melkveehouderij waar aandacht is voor de natuur, het milieu en de omgeving.

Onder de naam Weidevol wordt in samenwerking met natuurmonumenten zorg gedragen voor een gezond landschap met ruimte voor de koeien maar ook voor de weidevogels, en biedt de onderneming ruimte voor gezamenlijke bijeenkomsten voor belangstellenden.

(Uit: Melkveemomenten, Rabobank)