menu
Onderzoek
& ontwikkeling
 

De Boer c.s. is specialist in persoonlijkheids­onderzoek. Het in kaart brengen van wat iemand kan en doet is waar we in excelleren. We coachen persoonlijk en professioneel vanuit diverse invalshoeken om u te ondersteunen bij het creëren van een nieuw perspectief.

Overname
& verandering
 

De Boer c.s. ondersteunt organisaties wanneer het gaat om bedrijfsovername en organisatieverandering. In een specifiek voor uw vraag ontwikkeld begeleidingstraject bieden wij de expertise die u nodig heeft bij zaken waar u in uw organisatie tegenaan loopt.

Netwerk
& selectie
 

Bouwen aan een sterk team is de basis voor elke organisatie. Zorgvuldigheid bij het zoeken en selecteren draagt bij aan de kansen op succes en voorkomt onnodige teleurstellingen. De Boer c.s. heeft een groot netwerk met bedrijven en professionals die wij bij elkaar brengen.

Uw cv uploaden

Nadat u uw gegevens heeft verstuurd neemt één van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met u op. U ontvangt een bevestiging van ontvangst op het door u opgegeven emailadres.

  • Uw gegevens

  • Motivatie

  • Upload uw CV

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, ppt, pptx, pdf, odf, rt, txt, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
  • Versturen

    Controleer alle ingevulde informatie en druk op 'sollicitatie versturen' om uw gegevens naar De Boer c.s. te versturen. U ontvangt een bevestiging van uw sollicitatie op het opgegeven e-mail adres.

    Met het versturen van uw gegevens gaat u akkoord met ons privacy statement.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.